TROBADA DE PERCUSSIÓ 2023

9 a 13 de juliol

 

La diversitat sonora i les posibilitats tècniques i musicals de l’especialitat Percussió fan que cada vegada hi hagi més demanda social per un instrument que va començar la seva trajectòria contemporània allà la segona meitad del segle XX. Curiós que la percussió sigui l’instrument propi del nostre cos juntament amb la veu.

Per tot això, els professors del Conservatori Superior de Les Illes Balears: Josep Devesa, Carlota Cáceres, Noè Rodrigo i Armando Lorente, juntament amb el professor del Conservatori Professional de Mallorca, Joan Campomar, plantegen des de 2016 la Trobada de Percussió a Pollença. Aquest poble centralitzarà a tot un elenc de professors que actuaran en pro de la música d’avantguarda i faran que el món de la Percussió sigui cada vegada més professional i de qualitat.

La Trobada de Percussió, enllestida anualment, té dues finalitats. En la primera d’aquestes, plantegem les diferents sortides professionals que pot exigir aquesta especialitat: el món contemporani i la música de nova creació. La segona finalitat engloba un aprenentatge transversal i comunitari per a tota la societat.

 

DOSSIER VIII TROBADA DE PERCUSSIÓ DE POLLENÇA - MODALITAT SAARIAHO (destinat a alumnes de percussió a partir de 5é de Grau Professional)
 
DOSSIER VIII TROBADA DE PERCUSSIÓ DE POLLENÇA - MODALITAT XENAKIS (destinat a alumnes de percussió a partir de 8 anys)
 

TROBADA DE PERCUSSIÓ